Zakelijke mediation

Home » Services » Zakelijke mediation

De mogelijkheden van conflictoplossing door middel van mediation bij zakelijke geschillen worden steeds meer onderkend.

Zakelijke mediation wordt veel toegepast in geval van geschillen over huur, koop, problemen in een Vereniging van Eigenaren, opsplitsen bedrijf, allerlei contractuele zaken. Mediation is een efficiënt alternatief voor procederen.

Vaak worden conflicten al vrij snel uit handen gegeven aan een jurist, waardoor deze meestal verergeren. Mediation lost het gat op tussen het conflict zelf oplossen en het nemen van juridisch stappen. Een groot voordeel van mediation is, dat partijen bij mediation zelf de volledige regie behouden over het proces en de inhoud.

Daarnaast is er bij veel conflicten, naast de juridische aspecten, ook sprake van miscommunicatie, geschonden vertrouwen en verschillende verwachtingen. In mediation komen deze zaken op tafel, anders dan bij de rechter die puur de wet toepast. Voor zakelijke partners, die na de oplossing van het conflict nog met elkaar te maken hebben, heeft dit beslist een meerwaarde. Daar help ik mijn cliënten als mediator graag bij.

Bij mediation wordt geen enkele oplossing opgelegd. Mocht de mediation niet slagen, dan is de gang naar de rechter nog steeds een optie. Kortom, er is met mediation maar weinig te verliezen terwijl de slagingskans groot is.

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN- en ADR mediator

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with