Mediator Wassenaar

Home » Mediator Wassenaar

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Wassenaar

De erkende mediator in Wassenaar die u bij kan staan in uw arbeidsconflict of scheiding is Floor Mediation. Door mijn ervaring als MfN register mediator bij verschillende arbeidsconflicten en scheidingen kan ik mij goed inleven in de situatie. Het zal altijd mijn doel zijn om rechtszaken te voorkomen. Deze kosten meer tijd, geld en energie dan nodig is. Daarnaast kent een rechtszaak altijd een winnaar en een verliezer. Door mijn werkzaamheden als mediator in Wassenaar probeer ik er altijd voor te zorgen dat er alleen maar winnaars zijn.

Naast Wassenaar ben ik ook werkzaam in Den Haag, Leidschendam, Voorschoten en Zoeterwoude.

Mediator arbeidsconflict Wassenaar

Als mediator bij arbeidsconflicten in Wassenaar is geen conflict mij te gek. Ik ben al veel verschillende situaties tegengekomen en weet daarom hoe ik moet werken met verschillende typen werkgevers en werknemers. Tijdens de mediation gesprekken ben ik neutraal en onpartijdig, en kies ik uiteraard geen kant. Het gaat mij erom dat de best mogelijke oplossing wordt gevonden. Of dit nu is dat er afscheid van elkaar moet worden genomen, of dat er alleen een goed gesprek nodig is waarna er weer gewoon gewerkt kan worden. Het is allemaal afhankelijk van de situatie.

Mediation arbeidsconflicten

Er zijn eigenlijk twee soorten mediation bij arbeidsconflicten: exit-mediation en herstel-mediation. Afhankelijk van het conflict en de wil van de werknemer of werkgever wordt er gekeken naar de juiste oplossing. Arbeidsconflicten die vaak voorkomen zijn ruzies tussen werkgevers en werknemers, ruzies tussen twee werknemers, maar bijvoorbeeld ook een geschil over vermeend disfunctioneren. Om deze conflicten op te lossen is het natuurlijk mogelijk om een kantonrechter in te schakelen. Maar dit is vaak niet goed voor het imago van een bedrijf, en daarnaast kost het meer tijd en geld. Mediation is dan de beste oplossing. Door middel van mijn bemiddeling zal de beste  uitkomst voor beide partijen worden gevonden.

Mediator scheiding Wassenaar

Bij scheidingen in Wassenaar is er eigenlijk altijd maar een soort mediation waar ik mee bezig ben, en dat is exit-mediation. Partners hebben besloten uit elkaar te gaan, maar willen dit wel op een zo’n goed mogelijke manier doen, en kiezen daarom voor mediation. Ik help dan om afspraken te maken waar beide partijen zich in kunnen vinden. Al deze afspraken worden dan uiteindelijk vastgelegd in een scheidingsovereenkomst die daarna nog even via een advocaat door een rechter moet worden bekrachtigd.

Contact

Zoals hiervoor al gezegd, is mediation een beter alternatief voor rechtszaken. Door middel van mijn bemiddeling komen partijen vaak zelf tot verrassende resultaten, waarin zij zich veel beter kunnen vinden dan in het opgelegde resultaat van een rechtszaak. Wilt u kiezen voor mediation en bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

U kunt onderstaand contactformulier invullen om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Uiteraard kunt u mij ook bellen: 06-20900313 of mailen: info@floormediation.nl

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with