Mediator Roelofarendsveen

Home » Mediator Roelofarendsveen

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Roelofarendsveen

Een erkende MfN mediator in Roelofarendsveen is te vinden bij Floor Mediation. Ik ben als registermediator gespecialiseerd in arbeids- en scheidingsmediation. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik hoe ik allerlei verschillende situaties moet oppakken, en weet ik hoe om te gaan met verschillende typen personen. Dankzij mijn mediation komen er geen dure en slepende juridische procedures meer aan te pas. Hieronder leest u verder wat ik met mijn werk als mediator in Roelofarendsveen doe.

Als mediator ben ik niet alleen werkzaam in Roelofarendsveen maar ook in Hoofddorp, Lisse, Nieuw Vennep, Sassenheim en Hillegom.

Mediator arbeidsconflict Roelofarendsveen

Dankzij mediation met mij als mediator bij arbeidsconflicten in Roelofarendsveen zijn er al veel conflicten opgelost waaraan beide partijen een tevreden gevoel over hebben gehouden. Het oplossen van conflicten zorgt ervoor dat de productiviteit van de betrokken medewerker(s) verbetert en dat ook het ziekteverzuim van de medewerker(s) terugloopt. Er zijn een aantal voordelen van mediation tegenover een rechtszaak. Deze voordelen zijn: het gezamenlijk zoeken naar de meest wenselijke oplossing, de verstandhouding verbetert, een deskundige, neutrale en onpartijdige mediator begeleidt het proces, mediation werkt sneller, de kosten zijn lager en er wordt altijd gewerkt naar een win-win situatie. Dankzij mijn MfN en ADR registratie weet u dat ik voldoe aan hoge kwaliteitseisen, waarbij betrouwbaarheid, vertrouwelijkheid en onpartijdigheid zijn gegarandeerd. Als mediator heb ik ervaring in het begeleiden van werkgevers en werknemers bij arbeidsconflicten. Voorheen heb ik als arbeidsrecht jurist zowel werkgevers als werknemers niet alleen bijgestaan maar ook geadviseerd, en als het echt nodig was geholpen met procederen. Ik ben dus bij uitstek gespecialiseerd op het terrein van het arbeidsrecht.

Mediator scheiding Roelofarendsveen

Door te kiezen voor een mediator bij een scheiding in Roelofarendsveen zal het proces van scheiden een stuk gemoedelijker verlopen. Tijdens een scheiding lopen emoties vaak hoog op, met als gevolg dat de communicatie verslechtert. Dit is voor niemand optimaal maar wel volkomen logisch. Om ervoor te zorgen dat de communicatie verbetert kunt u bij mij terecht voor scheidingsmediation. Ik help u om goede afspraken te maken over de beëindiging van uw relatie. Kiezen voor mediation ten opzichte van een rechtszaak kent vele voordelen voor alle partijen. De voordelen zijn: u gaat op een goede manier uit elkaar, gezamenlijk wordt gezocht naar de beste oplossing, de loyaliteit van de kinderen komt niet onder druk te staan, mediation werkt sneller en er wordt gewerkt aan een win-win situatie.

Contact

Voor een erkende MfN mediator in Roelofarendsveen kunt u dus terecht bij Floor Mediation. Herkent u uw situatie niet terug in wat u net heeft gelezen? Geen probleem, u kunt altijd contact opnemen om erachter te komen of ik u toch kan helpen. Vul onderstaand contactformulier in, en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Het is ook mogelijk om te bellen via 06-20900313 of mailen naar info@floormediation.nl.

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with