Mediator Rijnsburg

Home » Mediator Rijnsburg

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Rijnsburg

Als erkende mediator in Rijnsburg kan ik u bijstaan en helpen met arbeidsconflicten of een scheiding. Als MfN registermediator ben ik een vakbekwame, neutrale en onpartijdige mediator met een persoonlijke aanpak. Dankzij mediation worden vele arbeidsconflicten en scheidingen zo opgelost dat beide partijen tevreden zijn met de uitkomst van de gesprekken. Meer over mijn werk als mediator in Rijnsburg leest u op deze pagina.

Als mediator ben ik naast Rijnsburg ook werkzaam in Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Noordwijk, Katwijk en Warmond.

Mediator arbeidsconflict Rijnsburg

Als mediator bij arbeidsconflicten in Rijnsburg ben ik al veel verschillende gevallen tegengekomen. Van een geschil over vermeend disfunctioneren tot aan een conflict tussen twee medewerkers. Een van de mogelijkheden die u heeft bij een conflict is naar de kantonrechter stappen. Hier zitten alleen wel een paar grote nadelen aan. Rechtszaken kosten over het algemeen veel geld, tijd en energie. Daarbij zorgt een rechtszaak altijd voor een winnaar en verliezer. Dankzij mediation wordt er gewerkt aan een win-win situatie waar allebei de partijen tevreden mee kunnen zijn. Voor een bedrijf of organisatie kan een rechtszaak ook nog slecht voor het imago zijn. Kiezen voor een mediator die de gesprekken begeleidt is een goed en werkend alternatief voor een rechtszaak.

Mediation arbeidsconflict

Tijdens de mediation bij een arbeidsconflict kan ik als mediator van twee situaties uitgaan, of de partijen willen uit elkaar of het is de bedoeling dat de relatie wordt hersteld. Het eerste wordt ook wel exit-mediation genoemd en het tweede wordt herstel-mediation genoemd. Exit-mediation vindt plaats wanneer de arbeidsrelatie niet te herstellen is. Tijdens de gesprekken zorg ik als mediator er dan voor dat de best mogelijke oplossing wordt gevonden.

Mediator scheiding Rijnsburg

Als mediator bij scheidingen in Rijnsburg heb ik niet zoals bij arbeidsconflicten twee mogelijkheden maar een mogelijkheid, de zogeheten exit-mediation. Dankzij exit-mediation kunnen dure en slepende rechtszaken voorkomen worden. Het is niet dat bij alle scheidingen een rechtszaak aan te pas komt als er geen mediator wordt ingeschakeld. In sommige gevallen willen de partners gewoon op de juiste manier uit elkaar gaan maar wel iemand bij de gesprekken hebben zodat het eerlijk verloopt. Tijdens de mediation gesprekken komen alle belangrijke zaken langs die bij een scheiding horen. Alle afspraken en uitkomsten worden vastgelegd in een scheidingsovereenkomst die vervolgens door een advocaat bij een rechter bekrachtigd dient te worden.

Contact

Een mediator in Rijnsburg voor uw arbeidsconflict of scheiding vindt u dus bij Floor Mediation. Herkent u niet uw situatie uit de geschetste beelden? Neem dan contact op met mij om te kijken of ik toch iets voor u kan betekenen. Dit kan via onderstaand contactformulier, het mailen naar info@floormediation.nl of neem contact met mij op via 06-20900313.

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with