Mediator Oegstgeest

Home » Mediator Oegstgeest

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Oegstgeest

Een erkende mediator in Oegstgeest kan u helpen bij arbeidsconflicten of scheidingen. Ik ben een MfN registermediator, en help u op het gebied van arbeidsconflicten en scheidingen. Met een mediator kunt u er gezamenlijk voor zorgen dat er oplossingen worden gevonden voor het conflict, zodat er geen rechtszaak aan te pas hoeft te komen. Meer over mijn werkzaamheden als mediator in Oegstgeest leest u verder op de pagina.

Naast Oegstgeest ben ik als mediator ook werkzaam in Leiden, Rijnsburg, Leiderdorp, Noordwijk, Katwijk en Warmond.

Mediator arbeidsconflict Oegstgeest

Er zijn verschillende soorten arbeidsconflicten. Als mediator in Oegstgeest ben ik al bijna alle soorten tegengekomen. Van conflicten tussen twee werknemers tot conflicten tussen werkgever en werknemer en alles hiertussen. Het is als werkgever natuurlijk mogelijk om het conflict aan een kantonrechter voor te leggen maar dit kost veel tijd, energie en dus ook geld. Dit is dan ook een van de meest voorkomende redenen om te kiezen voor een mediator. Met behulp van mediation wordt ervoor gezorgd dat de werkgever en werknemer op respectvolle wijze uit elkaar kunnen gaan.

Niet bij elk arbeidsconflict is het nodig om uit elkaar te gaan. Indien de werkgever en werknemer de arbeidsrelatie voort willen zetten, kan ik zorgen voor herstel-mediation. Als mediator zorg ik dat de gesprekken tussen beide partijen goed verlopen. Dit zorgt ervoor dat er op een rustige manier door beide partijen wordt gesproken. Dit leidt er in de meeste gevallen toe dat de kwestie wordt uitgesproken waarna het arbeidsgeschil opgelost is.

Mediator scheiding Oegstgeest

Een mediator bij scheidingen in Oegstgeest probeert altijd rechtszaken te voorkomen, ik ben hierin niet anders. Ik breng graag beide partijen bij elkaar om hen in te laten zien dat een normale echtscheiding veel beter is dan een vechtscheiding. Zeker als er kinderen in het spel zijn is het belangrijk om altijd te kiezen voor een normale scheiding. Gedurende de mediation gesprekken loop ik als mediator samen met u de belangrijkste onderwerpen door die te maken hebben met het afhandelen van de scheiding. Belangrijke onderwerpen die erbij komen kijken zijn vaak een ouderschapsplan, kinderalimentatie, partneralimentatie, vermogensverdeling, pensioenverrekening en uiteindelijk de scheidingsovereenkomst. De scheidingsovereenkomst is een overeenkomst waarin alle tijdens de mediation gemaakte afspraken worden vastgelegd. Een advocaat dient de uiteindelijke overeenkomst door een rechter te laten bekrachtigen.

Contact

Als u op zoek bent naar een erkende MfN registermediator die u kan helpen bij verschillende arbeidsconflicten of scheidingen in Oegstgeest, dan bent u aan het juiste adres bij Floor Mediation. Heeft u een probleem dat u niet herkent in wat u net heeft gelezen? U kunt altijd contact opnemen met mij om erachter te komen of ik iets voor u kan betekenen. Vul daarvoor onderstaand contactformulier in en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Het is ook mogelijk om mij te bellen op 06-20900313 of te mailen via info@floormediation.nl.

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with