Mediator Noordwijk

Home » Mediator Noordwijk

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Noordwijk

Floor Mediation is uw erkende mediator in Noordwijk en omgeving. Ik help u als MfN registermediator op het gebied van arbeidsconflicten en andere zakelijke geschillen. Ik zet mij in om de communicatie  tussen partijen te verbeteren zodat u samen een goede oplossing voor uw geschil kunt vinden. Hierdoor voorkomt u een rechtszaak waarbij er altijd sprake van een winnaar en verliezer is. Lees hier meer over mijn werkzaamheden als mediator en kom erachter of ik u verder kan helpen.

Als mediator in de omgeving van Leiden ben ik niet alleen werkzaam in Leiden en Noordwijk maar ook in Rijnsburg, Oegstgeest, Leiderdorp, Katwijk en Warmond.

Mediator arbeidsconflict Noordwijk

Arbeidsconflicten in Noordwijk zijn er in verschillende soorten en maten. Als mediator behandel ik iedereen gelijk. Ik ben neutraal en onpartijdig, het maakt dus niets uit wie mij betaalt. Ik ben altijd objectief. Of u als werkgever mediation wilt omdat u een conflict heeft met een werknemer, of als werknemer die zich oneerlijk behandelt voelt. Bij elke situatie behandel ik iedereen als gelijke en is het mijn doel om energie rovende rechtszaken te voorkomen en tijd en geld te besparen.

Mediation arbeidsconflict Noordwijk

Er zijn twee verschillende soorten mediation in het geval van arbeidsconflicten: exit-mediation en herstel-mediation. In het eerste geval help ik partijen om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan. Mijn inzet als mediator is dan om partijen zelf een regeling te laten treffen die aan beide partijen voldoening geeft. Bij herstel-mediation is het mijn doel dat partijen gezamenlijk het conflict oplossen waarna een werknemer gewoon weer aan het werk kan. Vooral bij herstel-mediation kan een gesprek al de oplossing bieden. Ik zorg ervoor dat beide partijen evenveel gesprekstijd krijgen. Ook zorg ik ervoor dat partijen gelijkwaardig zijn. Dus niet dat een werknemer tegenover drie leden van de directie komt te zitten om zijn of haar verhaal te doen.

Contact

Kiezen voor mediation in Noordwijk kent eigenlijk alleen maar voordelen. Het bespaart naast tijd en geld ook veel energie, en geeft vaak veel meer voldoening dan dure rechtszaken. Als onpartijdige en neutrale mediator help ik u de communicatie te verbeteren en samen uw geschil op te lossen. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op zodat u erachter komt hoe Floor Mediation u kan helpen.

U kunt onderstaand contactformulier invullen om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Uiteraard kunt u mij ook bellen: 06-20900313 of mailen: info@floormediation.nl

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with