Mediator Nieuw Vennep

Home » Mediator Nieuw Vennep

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Nieuw Vennep

Een erkende mediator in Nieuw Vennep die u helpt bij uw arbeidsconflict of scheiding vindt u bij Floor Mediation. Ik ben een mediator die staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van MfN en ADR. Ik ben gespecialiseerd in het oplossen van arbeidsconflicten en scheidingen. Wilt u graag meer weten over mijn werkzaamheden als mediator in Nieuw Vennep? Lees dan snel verder.

Naast Nieuw Vennep ben ik als mediator ook werkzaam in Hoofddorp, Lisse, Sassenheim, Hillegom en Roelofarendsveen.

Mediator arbeidsconflict Nieuw Vennep

Steeds vaker wordt er bij arbeidsconflicten in Nieuw Vennep een mediator ingeschakeld om te helpen bij het zoeken naar een oplossing. Er wordt vaker voor mediation gekozen omdat het meerdere voordelen kent ten opzichte van een juridische procedure. Enkele grote voordelen zijn: de lagere kosten, de snellere procedure, en met mediation wordt er gezamenlijk gezocht naar de beste oplossing die zorgt voor een win-win situatie.

Hoe sneller een arbeidsconflict is opgelost, hoe beter. Zo’n conflict zorgt vaak voor veel stress waardoor de productiviteit lager wordt en het ziekteverzuim alleen maar hoger. Door een conflict op de juiste manier op te lossen, zonder een rechtszaak, wordt de verstandhouding verbeterd en wordt vaak de oorzaak van het probleem opgelost in plaats van het gevolg. Als mediator vind ik het fijn dat er wordt gezocht naar een oplossing waaruit alleen maar winnaars komen.

Mediator scheiding Nieuw Vennep

Als mediator bij scheidingen in Nieuw Vennep kom ik meestal in situaties terecht waarin de communicatie tussen twee partijen is verslechterd. Dit kan komen door het hoog oplopen van de emoties, wat een logisch gevolg is van de periode die wordt doorgemaakt. Dankzij mediation kunnen deze emoties samen met de standpunten van de partijen duidelijk worden gemaakt. Zodra dit gebeurt, ontstaat er vaak meer begrip tussen de partijen, waardoor uiteindelijk de communicatie en verstandhouding verbetert.

Een scheiding is vaak een zwaar proces, zeker als er kinderen uit de relatie zijn voortgekomen. Het is met name voor de kinderen belangrijk dat de scheiding geen vechtscheiding wordt. Vooral wanneer de kinderen wat ouder zijn, kan het zijn dat zij voelen dat ze partij moeten kiezen. Hierdoor ervaren ze meer stress en hebben ze nog meer last van de scheiding. Dankzij mediation kunt u ervoor zorgen dat de scheiding netjes verloopt, waardoor ook de kinderen niet onder druk worden gezet. Daarnaast verloopt een mediation proces veel sneller dan een juridische procedure. Ook de kosten voor een mediator zijn een stuk lager dan het voeren van een rechtszaak, waaruit vaak alleen maar teleurstellingen komen.

Contact

Bent u overtuigd geraakt van mij als mediator of wilt u toch nog wat meer informatie over Floor Mediation? Neem dan contact op via onderstaand formulier of mail naar info@floormediation.nl. Een andere mogelijkheid is om mij te bellen op 06-20900313. U kunt ook altijd contact opnemen als u uw situatie niet hebt herkend in de gelezen tekst, maar als u toch wilt weten of ik iets voor u kan betekenen als mediator in Nieuw Vennep.

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with