Mediator Leimuiden

Home » Mediator Leimuiden

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Leimuiden

Een erkende mediator in Leimuiden die u kunt helpen met al een arbeidsconflict of scheiding vindt u bij Floor Mediation. Ik ben een erkende MfN registermediator, gespecialiseerd op arbeids- en familie mediation. Ik hanteer een onpartijdige, neutrale maar toch persoonlijke aanpak om te helpen bij het oplossen van uw conflict of u verder te helpen in het scheidingsproces. Op deze pagina leest u meer over mijn werkzaamheden als mediator in Leimuiden.

Als mediator ben ik niet alleen werkzaam in Leimuiden maar ook in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal, Noordwijkerhout en Voorhout.

Mediator arbeidsconflict Leimuiden

Als mediator bij een arbeidsconflict in Leimuiden zorg ik dat de beide partijen vrijwillig samenwerken om het conflict zelf op te lossen. Als onpartijdige en neutrale mediator hel ik bij het vinden van een blijvende oplossing waar allebei de partijen achter staan. Er zijn verschillende oorzaken van een arbeidsconflict zoals het gebrek aan waardering, onduidelijkheid over taken en verantwoordelijkheden, miscommunicatie of een verstoorde arbeidsrelatie. Dit kan ervoor zorgen dat er stress ontstaat bij de partijen waardoor de partijen elkaar ontlopen en het werkplezier afneemt. Dit heeft als gevolg dat er een lagere productiviteit ontstaat en meer ziekteverzuim komt. Als mediator wil ik dit graag oplossen.

Mediation arbeidsconflict

Mediation bij arbeidsconflicten is een uitstekende optie als beide partijen er samen niet uitkomen. Dankzij mediation komen de oorzaken van problemen op tafel en krijgen allebei de partijen de gelegenheid om hun verhaal te vertellen. Als mediator zie ik erop toe dat beide partijen evenveel tijd krijgen. Door de eigen verhalen te delen verbeterd in veel gevallen de communicatie en ontstaat er vaak meer begrip voor elkaar. Wanneer er wordt gekozen voor een juridische procedure zal de oorzaak nooit aan bod komen. Daarnaast zal het leiden tot teleurstelling bij een van de partijen. Als mediator zorg ik ervoor dat een dure juridische procedure niet nodig is en gaan we zelf op zoek naar de beste oplossing.

Mediator scheiding Leimuiden

Als scheidingsmediator in Leimuiden kan ik helpen bij het oplossen van problemen. Dankzij de scheiding is het mogelijk dat de communicatie verslechtert doordat er veel emoties bij komen kijken. Lukt het niet om samen goede afspraken te maken over het beëindigen van de relatie? Dan kan ik als mediator daar met mediation bij helpen. Alle besproken onderwerpen zijn vertrouwelijk en zullen te allen tijde binnenskamers blijven. Hierdoor hoef je van je hart geen moordkuil te maken en kan je alles zeggen. Als neutrale en onpartijdige mediator help ik beide partijen om de standpunten en emoties duidelijk te maken. We zullen gezamenlijk aan de slag gaan om oplossingen te vinden voor een toekomst waar beide partijen zich in kunnen vinden. De overgang van ouders naar co-ouderschap of goede omgangsregeling is mijn doel zodat de opvoeding gezamenlijk voortgezet kan worden.

Contact

Bent u op zoek naar een erkende mediator in Leimuiden voor een arbeidsconflict of scheiding? Neem dan contact op met Floor Mediation via onderstaand contactformulier. Een andere mogelijkheid is om te bellen naar 06-20900313 of mailen naar info@floormediation.nl. Hier kunt u terecht met al uw vragen of een gratis kennismakingsgesprek inplannen.

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with