Mediator Leidschendam

Home » Mediator Leidschendam

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Leidschendam

Wilt u graag een erkende mediator in Leidschendam? Ga dan voor Floor Mediation! Ik kan u als gecertificeerd MfN registermediator helpen met diverse arbeidsconflicten, of het vredig afhandelen van uw scheiding. Als u kiest voor mediation, lost u zelf uw conflict op onder begeleiding van mij als onpartijdige en neutrale mediator. Ook een scheiding verloopt veel beter wanneer u kiest voor mediation. Alle mogelijkheden omtrent mediation bij scheidingen en arbeidsconflicten leest u hier.

Als mediator ben ik, naast Leidschendam, ook werkzaam in Den Haag, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude.

Mediator scheiding Leidschendam

Staat u op het punt van scheiden met uw partner en heeft u afgesproken dit op een vredige manier te doen, maar komt u er zelf nog niet helemaal uit? Als mediator help ik u samen alle zaken constructief op te lossen. We leggen alle afspraken daarna vast in een overeenkomst waar u beiden achter staat. Het inschakelen van een mediator kan een rechtszaak voorkomen. Dit is ook een mooi doel: een rechtszaak kost over het algemeen alleen maar geld, tijd en energie. Als de scheidingsovereenkomst is opgesteld is het de bedoeling dat u nog even een advocaat in de hand neemt om de overeenkomst te laten bekrachtigen door een rechter.

Mediator arbeidsconflict Leidschendam

Arbeidsconflicten in Leidschendam komen voor in verschillende vormen. Als mediator ben ik neutraal en onpartijdig. Er zijn twee soorten mediation bij arbeidsconflicten: herstel-mediation en exit-mediation. Bij herstel-mediation is het doel om de werknemer weer te laten werken bij het bedrijf. Exit-mediation gesprekken hebben als doel om tot ontslag met wederzijds goedvinden te komen. Het verloop van de mediation hangt volledig af van het conflict en de wens van partijen. Sommige conflicten zijn ondertussen zo hoog opgelopen dat er niks anders mogelijk is dan exit-mediation. Deze conflicten kunnen ook worden opgelost via de kantonrechter, maar het inschakelen van een mediator kost over het algemeen minder geld, tijd en energie. En bovendien nemen partijen na mediation op een betere manier afscheid van elkaar.

Mediation Leidschendam

Bij Floor Mediation kunt u dus terecht voor mediation voor zowel arbeidsconflicten als scheidingen. Ik bekijk alle opdrachten met een objectief oog en zorg ervoor dat de juiste oplossing wordt gevonden, wat deze ook mag zijn. Door mijn bemiddeling zal de oplossing voor alle partijen een goed gevoel geven, zodat u met een goed gevoel uit elkaar kan gaan of weer aan het werk kan gaan.

Contact

Meer weten over de werkzaamheden die ik doe als mediator of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op en maak een vrijblijvende afspraak. U kunt hiervoor onderstaand contactformulier invullen. Uiteraard kunt u mij ook bellen: 06-20900313 of mailen: info@floormediation.nl

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with