Mediator Leiden

Home » Mediator Leiden

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Leiden

Floor Mediation is uw erkende mediator in Leiden. Ik kan u bijstaan als MfN registermediator bij arbeidsconflicten, maar ook bij scheidingen. Of u nu een exit- of herstel-mediation traject wilt, ik sta in beide gevallen voor u klaar. Door gebruik te maken van een mediator kunt u rechtszaken voorkomen die vaak veel geld, tijd en energie kosten. Meer over mijn werkzaamheden als mediator in Leiden leest u hieronder.

Als mediator in omgeving Leiden ben ik werkzaam in RijnsburgOegstgeestLeiderdorpNoordwijkKatwijk en Warmond.

Mediator arbeidsconflict Leiden

Als mediator bij arbeidsconflicten in Leiden leid ik gesprekken die ervoor zorgen dat een werknemer en werkgever in goed overleg uit elkaar gaan. Een andere mogelijkheid is dat ik zorg dat een werknemer kan blijven bij zijn huidige werkgever, afhankelijk van de situatie. Een mediator kan ervoor zorgen dat u als werkgever niet naar de kantonrechter hoeft om een werknemer te ontslaan. De mediation is afgerond zodra er een vaststellingsovereenkomst is, die is ondertekend door beide partijen.

Mediation arbeidsconflicten Leiden

Als mediator in Leiden ben ik al veel verschillende arbeidsconflicten tegengekomen. De verschillende situaties die ik ben tegengekomen variëren van conflicten tussen werknemers  onderling tot geschillen over disfunctioneren. Door de vele verschillende conflicten die ik tegenkom, kan ik in veel situaties ervoor zorgen dat beide partijen een goed gevoel overhouden aan de mediation. Als mediator kan ik op initiatief of voordracht van verschillende partijen worden ingehuurd: Arbodienst, werkgever en werknemer. In ieder geval is van wezenlijk belang dat zowel werkgever als werknemer hun conflict via mediation willen oplossen. Ik ben altijd neutraal en onpartijdig, ongeacht wie betaalt.

Mediator scheiding Leiden

Als mediator bij scheidingen in Leiden ben ik eigenlijk altijd maar met een ding bezig en dat is exit-mediation. Het is wel positief dat ik als mediator word ingeschakeld. Dit geeft aan dat de personen in goed overleg uit elkaar willen gaan. Dit is vooral van belang als er eventueel kinderen in het spel zijn. Voor hen is het natuurlijke al een hele negatieve situatie. Tijdens scheidingsmediation worden praktische en emotionele zaken besproken. Er moeten tal van zaken worden geregeld, zoals een ouderschapsplan, kinderalimentatie, partneralimentatie, vermogensverdeling, pensioenverrekening. Aan het einde van de mediation worden alle afspraken vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Het is de bedoeling dat u uiteindelijk goed met uw ex-partner kunt blijven communiceren, zodat de zorg voor het kind of de kinderen er zo min mogelijk onder lijdt.

Keuze voor mediation bij echtscheiding Leiden

Zoals hierboven al genoemd is, zal het kiezen voor mediation bij echtscheidingen ervoor zorgen dat u op een juiste en respectvolle manier uit elkaar kan gaan met zo min mogelijke problemen voor de kinderen. Het kiezen voor mij als mediator zal ervoor zorgen dat u geld, tijd en energie bespaart.

Contact

Wilt u meer weten over mijn werkzaamheden als mediator in Leiden, en bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op, en plan een vrijblijvende afspraak in zodat we uw situatie kunnen bekijken.

U kunt onderstaand contactformulier invullen om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Uiteraard kunt u mij ook bellen: 06-20900313 of mailen: info@floormediation.nl

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with