Mediator Katwijk

Home » Mediator Katwijk

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Katwijk

Bij Floor Mediation vindt u een erkende en gespecialiseerde mediator in Katwijk. Ik ben als mediator gespecialiseerd in scheidings- en arbeidsmediation. Dankzij mijn MfN registratie weet u zeker dat u te maken heeft met een mediator die voldoet aan de kwaliteitseisen. Deze kwaliteitseisen zijn onder andere betrouwbaarheid, vertrouwelijkheid en onpartijdigheid. Dit zult u ook in merken in de ervaring tijdens de mediation. Wilt u meer weten over mijn werkzaamheden als mediator in Katwijk? Lees dan snel verder en kom te weten wat ik voor u kan betekenen.

Als mediator ben ik naast Katwijk ook werkzaam in Leiden, Rijnsburg, Oegstgeest, Leiderdorp, Noordwijk en Warmond.

Mediator arbeidsconflict Katwijk

Een van mijn twee specialisaties is de mediation bij arbeidsconflicten en dit doe ik onder andere in Katwijk. Ik heb een specialisatie-opleiding gevolgd in arbeidsmediation. Dankzij deze opleiding ben ik een volledig gecertificeerde ADR mediator. In mijn werk als mediator heb ik zowel werknemers als werkgevers bijgestaan en geadviseerd. Naast mijn ervaring als mediator heb ik ook werkervaring als arbeidsrecht jurist en ben ik ook nog een gecertificeerde coach. Deze ervaringen zorgen ervoor dat ik een breed draagvlak heb waarop ik mijn advies baseer.

Gedurende de arbeidsmediation ga ik als mediator in samenwerking met de partijen op zoek naar de beste oplossing voor het conflict. Of dit conflict nou voortkomt uit miscommunicatie of een verstoorde arbeidsrelatie. Tijdens mediation wordt er altijd gewerkt naar een win-win situatie. Dit in tegen stelling tot een juridische procedure waar eigenlijk altijd een winnaar en verliezer zijn.

Mediator scheiding Katwijk

Naast mijn specialisatie in arbeidsmediation, heb ik mij ook gespecialiseerd in familie mediation. Deze specialisatie-opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik een gecertificeerde Family mediator ben op het gebied van onder andere scheidingen in Katwijk en omgeving. Mijn ervaring als gecertificeerde coach komt ook van pas tijdens mediation bij scheidingen. Deze ervaring uit zich doordat ik beide partijen kan helpen met de juiste manier van communiceren en het uiten van de emoties. Doordat ik werkzaam ben geweest als arbeidsrecht jurist kan ik op procedureel en juridisch gebied extra goed van dienst zijn.

Gedurende de mediation gesprekken ga ik samen met beide partijen op zoek naar de beste oplossing voor de situatie. Mijn doel als mediator is altijd om een win-win situatie te creëren voor alle partijen. Dit zorgt ervoor dat de mediation wordt afgesloten met een positief gevoel.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met mij. Dit kan door onderstaand contactformulier in te vullen, te mailen naar info@floormediation.nl of bellen naar 06-20900313. U kunt altijd vragen stellen over mijn werkzaamheden en of ik van dienst kan zijn.

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with