Mediator Hoofddorp

Home » Mediator Hoofddorp

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Hoofddorp

Bij Floor Mediation kunt u terecht voor een erkende mediator in Hoofddorp. Als MfN registermediator heb ik mij gespecialiseerd in arbeidsmediation. Ik kan u dus helpen bij verscheidene arbeidsconflicten of zakelijke geschillen. Dankzij mijn ervaring ben ik al veel verschillende type mensen tegengekomen. Hierdoor kan ik goed inspelen op de situatie en mij hierop aanpassen. Meer over mijn werk als mediator kunt u hieronder lezen.

In de omgeving van Hoofddorp ben ik werkzaam in LisseNieuw VennepSassenheimHillegom en Roelofarendsveen.

Mediator arbeidsconflict Hoofddorp

Als mediator voor arbeidsconflicten in Hoofddorp word ik steeds vaker ingeschakeld. Dit ondersteunt het idee dat mediation steeds vaker wordt toegepast bij arbeidsconflicten. Een van de grote voordelen van mediation is dat de beide partijen samen moeten werken om tot een wenselijke oplossing te komen. Als mediator ben ik onpartijdig en neutraal en help ik bij het vinden van een blijvende oplossing waar beide partijen tevreden mee zijn. De oorzaak van arbeidsconflicten is heel divers, van gebrek aan waardering tot een verstoorde arbeidsrelatie. Conflicten zorgen er doorgaans voor dat er veel stress en ongemakkelijke situaties op de werkvloer voorkomen. Dit zorgt voor een afname in werkplezier en productiviteit en een toename in ziekteverzuim.

Het is dus voor alle partijen het beste als een conflict zo snel mogelijk wordt opgelost. Als mediator help ik bij het snel oplossen van een conflict. Dit is dan ook een ander groot voordeel van mediation ten opzichte van juridische procedures, er is sneller een uitkomst. Ook het aanpakken van de oorzaak in plaats van het gevolg en het samen toe werken naar een win-win situatie zijn voordelen van mediation.

Contact

Wilt u Floor Mediation inschakelen voor uw arbeidsconflict of zakelijke geschillen? Vul dan onderstaand formulier in voor het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek. Heeft u nog vragen? Mail dan naar info@floormediation.nl of bel mij op 06-20900313 voor een mediator uit Hoofddorp!

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with