Mediator Hillegom

Home » Mediator Hillegom

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Hillegom

Voor een erkende mediator in Hillegom moet u bij Floor Mediation zijn. Ik kan u bijstaan bij verschillende arbeidsconflicten of een scheiding. Als MfN registermediator ben ik gespecialiseerd in arbeidsmediation en scheidingsmediation. Door mijn jarenlange ervaring weet ik hoe ik verschillende situaties moet aanpakken en kan zorgen voor de beste resultaten. Meer over mijn werk als mediator in Hillegom leest u op deze pagina.

Naast mediation in Hillegom ben ik als mediator ook werkzaam in Hoofddorp, Lisse, Nieuw Vennep, Sassenheim en Roelofarendsveen.

Mediator arbeidsconflict Hillegom

Een mediator bij arbeidsconflicten in Hillegom moet ervoor zorgen dat een conflict opgelost wordt waar beide partijen tevreden mee zijn. De mediation is altijd vertrouwelijk en ik zal ervoor zorgen dat er een blijvende oplossing komt waar beide partijen achter staan. Het is belangrijk dat de partijen daadwerkelijk samenwerken om tot een oplossing te komen. Als mediator begeleid ik dit proces en zorg ik dat de inspraak eerlijk verdeeld is bij het maken van een oplossing.

Een arbeidsconflict kan ervoor zorgen dat de productiviteit verlaagt en het ziekteverzuim verhoogt, ondanks de oorzaak. Dit is voor niemand een fijne situatie en daarom is het belangrijk dat een conflict zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Dat is dan ook een voordeel van mediation ten opzichte van een juridische procedure. Mediation is sneller en ook nog eens goedkoper. Dankzij een mediator en mediation kan er dus eerder en sneller worden gewerkt aan een oplossing zorgt die voor een win-win situatie zorgt.

Mediator scheiding Hillegom

Als mediator bij scheidingen in Hillegom heb ik al veel ervaring opgedaan. Het blijkt steeds maar weer dat emoties hoog op kunnen lopen. Dit heeft vaak als gevolg dat de communicatie slechter wordt. Dit is natuurlijk logisch maar zorgt er wel voor dat hulp van buitenaf ervoor kan zorgen dat problemen sneller en eerlijker opgelost kunnen worden.

 Kinderen kunnen ervoor zorgen dat de scheiding een extra zwaar proces is. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen vechtscheiding ontstaat die wordt gevoerd over het hoofd van het kind of de kinderen. In de praktijk gebeurt die helaas regelmatig. Dit is niet gunstig voor de gemoedstoestand van het kind of de kinderen. Dankzij mediation blijven de partijen in gesprek waardoor het conflict niet te veel verhardt. Als ex-partners blijf je gezamenlijk ouders. Het is mijn doel om te komen tot een goed co-ouderschap of een eerlijke omgangsregeling. Als mediator help ik de overstap te maken naar een van deze vormen.

Contact

Benieuwd hoe ik als mediator in Hillegom u kan helpen met uw arbeidsconflict of scheiding? Vul dan onderstaand contactformulier in, bel naar 06-20900313 of mail naar info@floormediation.nl. Ook als u uw situatie niet volledig herkend in bovenstaande tekst kunt u vrijblijvend contact opnemen. Er zijn altijd mogelijkheden dat ik u wel verder kan helpen.

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with