Mediator Heemstede

Home » Mediator Heemstede

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Heemstede

Een erkende mediator in Heemstede vindt u bij Floor Mediaton. U kunt bij mij terecht voor een MfN registermediator die een persoonlijke aanpak hanteert maar te allen tijde onpartijdig en neutraal in de situatie staat. Ik ben gespecialiseerd in het oplossen van arbeidsconflicten en problemen bij scheidingen. Meer weten over de situaties waarin ik als mediator gespecialiseerd ben? Lees dan verder.

Naast Heemstede ben ik als mediator ook werkzaam in Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Leimuiden, Noordwijkerhout en Voorhout.

Mediator arbeidsconflict Heemstede

Als mediator ben ik gespecialiseerd in arbeidsconflicten in Heemstede. Steeds meer bedrijven en werknemers kiezen voor mediation voor het oplossen van een arbeidsconflict. Dit komt omdat het vaak minder kost en het zorgt voor een snellere oplossing. Bij mediation wordt er altijd gezocht naar een win-win situatie. Als mediator laat ik beide partijen gezamenlijk op zoek gaan naar de best mogelijke oplossing voor het conflict. Ik begeleid hierbij de gesprekken en zorg dat iedereen zijn standpunten duidelijk kan maken.

Dankzij mediation worden oorzaken van conflicten aangepakt in plaats van de gevolgen hiervan. Dit kan er voor bedrijven ook voor zorgen dat problemen in de toekomst niet meer of minder voorkomen. Als mediator help ik dus niet alleen om conflicten op te lossen, maar ook om te voorkomen.

Mediator scheiding Heemstede

Een scheiding kan een lang, zwaar en emotioneel proces zijn. Wanneer emoties hoog oplopen kan het zijn dat de verstandhouding en communicatie flink verslechtert. Met behulp van mediation kunnen emoties beter uitgesproken worden. Dit zorgt ervoor dat de partijen rustiger zijn en duidelijk hun standpunten kunnen uitleggen. Aan de hand van de aangehaalde belangen ga ik als scheidingsmediator in Heemstede samen met beide partijen op zoek naar de oplossing die het meest wenselijk is voor de betrokkenen.

Tijdens mediation wordt er altijd gekeken naar een win-win situatie waar ook eventuele kinderen niet onder lijden. Dit gebeurt over het algemeen wel bij vechtscheidingen maar deze kunnen voorkomen worden. Als mediator heb ik een specialisatie-opleiding gevolgd tot familie-mediator. Hierdoor ben ik uitermate geschikt voor allerlei verschillende zaken op het gebied van scheidingen en begeleid ik u van A tot Z.

Contact

Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen of heeft u nog vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in. U kunt ook een mail sturen naar info@floormediation.nl of bellen naar 06-20900313. Ik streef er naar om uw mail of telefoontje zo snel mogelijk te beantwoorden. Uw mediator in Heemstede is Floor Mediation!

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with