Mediator Haarlem

Home » Mediator Haarlem

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Haarlem

Een erkende mediator in Haarlem met een persoonlijke aanpak vindt u bij Floor Mediation. Ik kan u als MfN registermediator helpen op het gebied van arbeidsconflicten en zakelijke mediation. Door gebruik te maken van een mediator kunt u rechtszaken voorkomen en op een goede manier zelf oplossingen vinden voor uw conflict. Dit zorgt ervoor dat er geen sprake is van  een winnaar en een verliezer, maar dat er alleen maar winnaars zijn. Dit is mijn doel als mediator. Als u meer wilt weten over mijn werkzaamheden als mediator in Haarlem kunt u hieronder verder lezen.

Als mediator in de omgeving Haarlem ben ik werkzaam in HeemstedeZandvoortBloemendaalLeimuidenNoordwijkerhout en Voorhout.

Mediator arbeidsconflict Haarlem

Bij een arbeidsconflict in Haarlem bestaat naast de exit-mediation ook nog de mogelijkheid tot herstel-mediation. Met herstel-mediation is het doel om gewoon bij de werkgever te blijven of om een werknemer te behouden. Mocht u als werkgever toch ervoor kiezen om niet meer door te gaan met de werknemer, dan kunt u ervoor kiezen om naar de kantonrechter te gaan, maar steeds vaker wordt een mediator ingehuurd. En hierbij kom ik in beeld. Als mediator begeleid ik de gesprekken tussen werknemer en werkgever en zorg ik ervoor dat deze gesprekken op de juiste manier worden gevoerd en dat iedereen evenveel spreektijd krijgt. Partijen gaan gezamenlijk op zoek naar de beste wijze om uit elkaar te gaan. Exit-mediation bij arbeidsconflicten zorgt er doorgaans voor dat er ontslag plaats vindt met wederzijds goedvinden. Ik kan ervoor zorgen dat beide partijen de gesprekken met een tevreden gevoel afsluiten.

Verschillende arbeidsconflicten

Als mediator in Haarlem ben ik in te zetten bij verschillende arbeidsconflicten. Ik kan zowel ingehuurd worden op initiatief van een werkgever als op initiatief van een werknemer. Ook Arbodiensten adviseren vaak mediation. Van belang is wel altijd dat beide partijen achter mediation staan. Mediation is vrijwillig, maar zeker niet vrijblijvend. Van partijen wordt een actieve bijdrage verwacht. De conflicten die ik het meeste tegenkom zijn: arbeidsconflicten tussen werknemers, werkweigering, verzuim, een verstoorde arbeidsrelatie tussen werkgever en werknemer, gevoel van oneerlijke behandeling op de werkvloer door een werknemer en een geschil over vermeend disfunctioneren. Ik behandel elke situatie neutraal en onpartijdig.

Contact

Benieuwd wat ik als mediator in Haarlem voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op en maak een vrijblijvende afspraak om te kijken of ik u kan helpen.

U kunt onderstaand contactformulier invullen om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Uiteraard kunt u mij ook bellen: 06-20900313 of mailen: info@floormediation.nl

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with