Mediator Bloemendaal

Home » Mediator Bloemendaal

Mediation

Wat is mediation nu eigenlijk?
In deze video wordt dat uitgelegd.

Mediator Bloemendaal

Voor een erkende MfN register mediator in Bloemendaal kunt u terecht bij Floor Mediation. U vindt bij mij een mediator die gespecialiseerd is in scheidings- en arbeidsmediation. Voor beide heb ik een specialisatie-opleiding gedaan. Door mijn MfN registratie weet u zeker dat ik aan de kwaliteitseisen zoals betrouwbaarheid, vertrouwelijkheid en onpartijdigheid gegarandeerd zijn. Ook heb ik ervaring als coach waardoor ik goed kan helpen met het verbeteren van de communicatie en het omgaan met emoties. Meer over mij als mediator bij arbeidsconflicten en scheidingen in Bloemendaal leest u op deze pagina.

Mijn mediation vindt naast Bloemendaal ook plaats in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Leimuiden, Noordwijkerhout en Voorhout.

Mediator arbeidsconflict Bloemendaal

Zoals gezegd heb ik mij als mediator gespecialiseerd voor arbeidsconflicten, in bijvoorbeeld Bloemendaal. Ik heb in meerdere zaken zowel werknemers als -gevers bijgestaan in hun conflict. Dankzij al deze ervaring en mijn specialisatie ben ik uitermate geschikt om uw arbeidsconflict, wat dit ook mag zijn. Arbeidsconflicten komen in veel vormen voor, van miscommunicatie tot een verstoorde arbeidsrelatie en alles hierbinnen en buiten. Als mediator ben ik altijd neutraal en onpartijdig. Ik zorg dat de betrokkenen samen op zoek gaan naar een wenselijke oplossing. Dit zorgt ervoor dat in bijna alle gevallen een win-win situatie ontstaat waar alle partijen tevreden mee zijn.

Dankzij mediation worden in veel gevallen juist oorzaken aangepakt in plaats van alleen maar de gevolgen. Dit zorgt ervoor dat een bedrijf de conflicten voortaan kan voorkomen en dus kosten moet maken om het op te lossen.

Mediator scheiding Bloemendaal

Ik heb het al over mijn eerste specialisatie gehad. Maar als mediator ben ik ook gespecialiseerd in het afhandelen van scheidingen in onder andere Bloemendaal. Als gespecialiseerde family mediator doe ik mij uiterste best om bij een scheiding de betrokkenen partijen te begeleiden in alle opzichten, van A tot Z. Doordat ik jarenlange werkervaring heb opgedaan als juriste kan ik u ook procedureel en juridisch extra goed van dienst zijn. Ook mijn ervaring en certificering als coach kan ik gebruiken voor effectieve interventies. Hiermee kan ik de communicatie en emoties zeer goed ondersteunen. U kunt bij mij dus terecht voor een mediator met ervaring in aanvullende zaken. Hierdoor kunnen we snel tot de kern komen en gezamenlijk weloverwogen beslissingen nemen die zorgen voor een win-win situatie.

Contact

Bent u overtuigd van mij als mediator in Bloemendaal? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onderstaand contactformulier. U kunt ook uw mogelijke vragen mailen naar info@floormediation.nl of bellen naar 06-20900313. Ook is het mogelijk dat ik u van dienst kan zijn als u uw situatie niet herkend in boven geschreven tekst.

“All conflicts, no matter how intractable, are capable of peaceful resolution”

– Nelson Mandela

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment

Redelijk uurtarief

The end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards

Flexibele werktijden

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate

Ik kom naar u toe

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with